KOZIJNEN – K-Vision Kunststof

K-Vision by Kömmerling

Binnen afzienbare tijd na de introductie is K-Vision de maatstaf op het gebied van kunststof kozijnen geworden in Nederland. Dit nieuwe systeem heeft alles wat de markt vraagt, zoals:

 • Mogelijkheden tot het maken van grote kozijnafmetingen;
 • Slanke profilering;
 • Toepassen van dikker glas ivm geluids- en warmte isolatie;
 • Geen lood als stabilisator;
 • Klassieke en Moderne vormgeving;
 • Verdiept naar buiten draaiend systeem;
 • Groot kleurenspectrum d.m.v. een renolit cachering;

Door K-Vision toe te passen heeft u de mogelijkheid om nagenoeg alles te ontwerpen, ook uit te voeren, wat binnen de mogelijkheden van kunststof kozijnen en gevels valt plus net iets meer.
Uiteraard staat Kömmerling met het profielsysteem K-Vision garant voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid met een nog grotere flexibiliteit in profielkeuzes en kleur.

Egtis voordeuren

K-Vision KozijnenMet een Egtis deur is iedere woningbezitter verzekerd van een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige deur.
Het gebruik van kras- en stootvaste acrylaat materialen en de afwerking met 4 laklagen garanderen een lange levensduur en een eenvoudige reiniging.
Uiteraard hebben deze deuren een uitstekende warmte- en geluidsisolatie en voldoen ze aan inbraakwerendheidsklasse 2.
Egtis deuren worden op maat gemaakt.
Men kiest één van de vele modellen en completeert deze met glas, kleur en beslagaccessoires (waaronder rvs). Er bestaat zelfs de mogelijkheid een Egtis deur geheel naar eigen ontwerp te laten maken!

43 minuten brandwerendheid!(Klassering EW30)

Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd.
De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).
Bij projecten waar brandoverslag een thema is, is K-vision de enige mogelijkheid in kunststof kozijnen.
Getest volgens NEN-EN 1634-1. Bereikte klassering EW30.Vraag het TNO testrapport.

BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport

Een onafhankelijke inspectie van 30 jaar oude projecten in Nederland. Resultaat: duurzaamheidsverwachting meer dan 50 jaar! K-vision is het enige gevelelement met dit rapport!
Omdat gevelelementen in Nederland bijzonder zijn:

 • naar buiten draaiende ramen en deuren met sponningwisselingen;
 • toepassing van zeer grote gevelelementen;
 • kozijnen en draaidelen hebben vaak verschillende kleur;
 • buitenzijde kleur, binnenzijde vaak wit of crème;
 • geldt dit certificaat alleen voor de Nederlandse fabrikanten.

K-vision profielsysteem

K-Vision KozijnenK-vision is het meest verkochte profielsysteem van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal. U kunt kiezen voor een vlak of verdiept kozijn. In de mooiste kleuren kiest u voor de Renolit cachering of voor de Acrylaat PMMA toplaag.
Ook de verdiepte kozijnprofielen met typerend sprongetje zijn standaard mogelijk.
De nieuwe subsystemen noemen we Trend, City, Step en Classic.


[mantra-multi][mantra-column width=”1/2″]

K-Vision Trend

K-Vision Trend
Het nieuwste verdiept liggende systeem, dat de zo vertrouwde dieptewerking van het traditionele Nederlandse kozijn ten volle tot uitdrukking brengt. Zelfs bij de naar buitendraaiende delen als ramen en deuren. Die zijn niet meer uitgevoerd als ‘opdeksysteem’, maar liggen ook verdiept t.o.v de stijlen en dorpels. Opdekdeuren zijn dus verleden tijd. Veel basisprofielen voor de door u gewenste detailleringen voor nieuwbouw. En voor renovatie, zonder concessies te doen aan de uitstraling van het gebouw. U kunt kiezen uit de kleursystemen Renolit cachering of acrylaat (PMMA) toplaag.[/mantra-column][mantra-column width=”1/2″]

K-Vision City

K-Vision City
Een systeem, dat het verschil in aanzien met een historisch traditioneel schuifraam volledig laat verdwijnen. Het enige onderscheid met een schuifraam is, dat het bewegende deel een modern draaivalsysteem is. De glasvlakken van onder- en bovendeel verspringen ten opzichte van elkaar. De profielen hebben een unieke rechte vorm. Geschikt voor woningbouw in grote steden, maar ook voor monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.
U kunt kiezen uit de kleursystemen Renolit cachering of acrylaat (PMMA) toplaag.[/mantra-column][/mantra-multi]


[mantra-multi] [mantra-column width=”1/2″]

K-Vision Step

K-Vision Step
Ook een verdiept systeem maar met een typerend ‘sprongetje’ in de stijl- en dorpelprofielen. Volgens sommigen het mooiste kunststof kozijn van Nederland, ook voor grotere projecten. Slanke en moderne uitstraling met behoud van dieptewerking. Deze profielserie is alleen te leveren met het kleursysteem Renolit cachering. De draaidelen zijn desgewenst ook met acrylaat PMMA toplaag uit te voeren.[/mantra-column] [mantra-column width=”1/2″]

K-Vision Classic

K-Vision Classic
Een systeem voor kozijnen met een vlak uiterlijk. De diepte van de stijl- en dorpelprofielen is alleen vergroot tot 70 mm. Dit biedt meer mogelijkheden voor de beste geluid- en warmte-isolatie. En het geeft het kozijn een hogere stabiliteit. Bovendien is er in de profielen meer ruimte voor groter staal, wat de statische eigenschappen van het gevelelement aanzienlijk verbetert. U kunt kiezen uit de kleursystemen Renolit cachering of acrylaat (PMMA) toplaag.[/mantra-column] [/mantra-multi]


 

Comments are closed.