Over ons

Graag willen wij ons even voorstellen

Wij zijn Thunderbouw, een klein bedrijf, actief sinds 2002.
Gestart als zelfstandig timmerman/onderaannemer bij kleine aannemers in de woningbouw en de laatste tien jaar in toenemende mate als bedrijf actief in onderhouds- en montageprojecten in deze sector.

Bij ons geen overbodige franje.Dakkapel
Met een klein team staan we borg voor het uitvoeren van groot onderhoud aan uw woning, verbouwen van zolders en bouwen, leveren en plaatsen van dakkapellen in velerlei uitvoeringen en materialen.
Ook voor het leveren en plaatsen van kozijnen, zowel in hout als in kunststof in diverse uitvoering en samenstelling kunt bij ons terecht.

Ons motto is; “beter in één keer goed dan twee keer vlug – vlug.”
Wij weten waar wíj goed in zijn. Maar niemand kan alles zelf doen.Dakkapel
Zo besteden we het tekenen voor en het aanvragen van een vergunning uit aan een daarin gespecialiseerd bouwservice bedrijf.
In de loop der jaren hebben we een heel netwerk van zelfstandige specialisten opgebouwd, die net als wij graag datgene doen waar ze goed in zijn, waar we ook volledig garant voor staan.
Als klant krijgt u van ons bij onverhoopte foutjes nóóit te horen dat het een ander is die het niet volgens afspraak gedaan heeft.

• WIJ nemen uw opdracht aan
• WIJ verzorgen de regie bij uw verbouwing én
• WIJ garanderen de kwaliteit van de materialen en de montage.

Als u met ons zaken doet heeft u geen zorgen over het op tijd en goed uitvoeren van uw opdracht, zoals u het van een degelijk bedrijf mag verwachten.
Kortom, wij gaan met onze klanten om zoals we zelf ook behandeld willen worden!

 

025
024023

Comments are closed.